L’Olot suma un punt insuficient en la seva visita al Sagnier davant el Prat (0-0)

La victòria era importantíssima, però, de nou, no ha pogut ser. La Unió Esportiva Olot ha empatat aquest migdia davant el Prat al Sagnier en un partit sense gols. Els vermells han començat el matx concentrats i controlant la possessió. Soler ha fet anar de bòlit la defensa local i ha provat sort al minut 5 en un xut que ha acabat a córner. El lateral ho ha tornat a intentar al minut 30 de joc, quan ha provat una bona centrada que no ha trobat rematador. Tot i això, el Prat també ha tingut les seves ocasions. De fet, Pol Ballesté ha posat una mà salvadora al minut 35 per enviar a córner una rematada d’Èric Jiménez.


A la represa, l’Olot ha continuat tenint la possessió de la pilota, però ha seguit sense finalització. Xumetra ha sortit a la segona meitat endollat i ha provat dos xuts a l’inici que no han tingut dificultats per Craviotto. El Prat també ha intentat sortir al contraatac sempre que ha pogut. Neeskens ha obligat Ballesté a lluir-se al minut 71 amb un xut creuat. El porter vermell ha sigut un dels millors jugadors del matx. En una de les darreres ocasions del matx, Ballesté ha tornat a brillar i ha enviat a córner una ocasió immillorable de Domi. L’àrbitre no ha donat temps per més i ha xiulat el final d’un matx que dóna a l’Olot un punt insuficient en la seva visita al Sagnier. Els vermells encadenen set partits sense guanyar i continuen cuers de la classificació.