Concentració a Olot per rebutjar l’entrada de VOX al Parlament

Una trentena de persones es van concentrar davant l’Ajuntament d’Olot per protestar contra l’entrada de VOX al Parlament de Catalunya. Responien a la convocatòria d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a fer concentracions a les 19h de la tarda arreu del territori, el dia després de les eleccions, per fer visible el rebuig ciutadà al discurs del partit d’ultradreta, que consideren un discurs d’odi, contrari als Drets Humans. Entre els assistents a la concentració hi havia membres d’entitats garrotxines com La Dalla, l’Ateneu Mala Petja o representants municipals de la CUP.

Mireia Tresserras, membre Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Garrotxa: Stop VOX de les institucions nostres. No podem canviar els resultats però sí les consciències, i tothom ha de saber quan vota VOX què vota. Estarem contínuament tapant i bloquejant el seu discurs a les institucions perquè és el de l’odi, va calant i no ens el mereixem.

x