Creix un 4% els centres amb aules confinades i ara n’hi ha 17 de 55

El nombre de grups confinats als centres educatius de Catalunya ha disminuït respecte ara fa una setmana. En aquest moment al país hi ha una mica més de 600 centres amb grups confinats, més del 12% del total. Al mapa podem veure, amb un color més fosc, les comarques amb més afectació i entre elles s’hi troba la Garrotxa. si ens hi fixem és més elevada que la mitjana del país. Avui hi ha 17 de 55 centres amb algun grup confinat, el que representa més del 31%, un 4% més que ara fa una setmana.

Fixem-nos amb el detall per centres. L’Escola Pia és el que té més grups i alumnes confinats, un total de 12, més de 290 alumnes i 9 positius. L’Institut Bosc de la Coma ha passat de 9 a 11 grups confinats i més de 240 alumnes. Segueix l’escola Pla de Dalt, amb 5 grups confinats i 92 persones seguint el protocol d’aïllament, l’escola El Petit Plançó amb 4 grups i 62 persones i l’Institut la Garrotxa i l’escola Sant Roc amb 3 grups confinats per 33 i 3 positius els darrers 10 dies. Les escoles amb més grups confinats, coincideixen amb els centres educatius on la setmana passada es van fer els cribratges massius del departament d’Educació.

La resta de centres amb més classes confinades no superen les 3. Són el cas de l’Escola Malagrida, l’Escola Volcà Bisaroques i l’Escola Joan Maragall de Santa Pau, totes tres amb 3 grups confinats. L’Escola d’Adults d’Olot en té 2.

L’Escola Malagrida d’Olot, l’Institut Escola Greda, l’Institut Montsacopa d’Olot, l’Escola Mont Cós de Montagut i Oix, l’Escola Verntallat de la Vall d’en Bas, l’Escola Salvador Vilarrasa de Besalú i la Llar d’Infants de Sant Pere Màrtir tenen 1 grup confinat.