La Unió Esportiva Olot busca una victòria que l’impulsi per afrontar l’únic objectiu a l’abast: la permanència

No ha estat fàcil acceptar i redefinir els objectius d’una temporada molt complicada per a la Unió Esportiva Olot, que aspirava a més després d’una temporada passada històrica però frenada per la pandèmia. Ara, però, l’equip sap que l’única meta a l’abast en aquests moments és la permanència a la que la temporada que ve serà la quarta categoria del futbol estatal.

L’antídot per a la mala situació classificatòria i per revertir el desànim instal·lat dins l’equip i l’afició passa per trencar la ratxa de set partits sense guanyar.

Gabri Garcia, entrenador de la UE Olot: Aquesta pressió ens la vam posar entre tots. Ens hem anat retroalimentant. L’any passat la temporada va ser molt bona i ens hem posat masa pressió. Ara ens ho hem de menjar i portar-la el millor que puguem.

Més enllà de pensar en el proper partit, és bo saber quin és l’horitzó que li espera a l’equip d’aquí a finals de temporada. Quan acabi aquesta fase de la competició, el subgrup es partirà, i si res no canvia l’Olot competirà per no baixar a Tercera Divisió enfrontant-se amb els equips de la part baixa del seu subgrup i del valencià. En aquests moments aquesta hipotètica classificació està d’aquesta manera.

S’ha de tenir en compte que al subgrup valencià cada equip disputarà dos partits menys que els equips catalans, i es farà una mitjana de punts sobre els partits jugats, per tant aquesta classificació que veuen podria variar sensiblement en quan a punts de cada equip. Només els dos primers se salvaran amb seguretat. El tercer té també molts números de permanència, ja que només el pitjor tercer de tots els grups de playoff de descens baixarà de categoria.

x