L’Ajuntament de Sant Joan, “preocupat” pels episodis d’incivisme i d’actes vandàlics al poble, que creuen que són “temporals”

Imatges com aquesta que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts feia pública fa uns dies preocupen, i molt, al consistori i a la seva alcaldessa.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Ens preocupa perquè tots aquests actes vandàlics o incívics ens afecten a tots, a la via pública, a les nostres vies verdes i al nostre patrimoni.


Maria Vidal va assegurar ahir a l’Alcalde Respon que l’Ajuntament creu que aquestes accions, com els actes vandàlics contra monuments històrics com el monestir o l’abocada de deixalles en un període de temps tant reduït es deuen a una situació excepcional que, espera, sigui temporal.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Són temporals, esperem. No sempre han estat així. Segurament la situació actual de pandèmia no ho està posant fàcil. No ho estic justificant però pot afectar. Nosaltres hi posarem de la nostra mà per frenar-ho.

Una de les solucions que planteja l’ajuntament e4stà basada en l’actuació dissuasòria que pugui generar la presència del nou agent cívic, que vetllarà per identificar qualsevol acte vandàlic o incívic. Tot i així des de l’Ajuntament recorden que no es tracta d’un vigilant ni d’un policia, que té altres funcions i que, amb el temps, és qüestió de tots solucionar problemes com aquests.