Les colles de carnaval garrotxines exposen els seus millors vestits a l’Hospici

Des del 1990, quan el Centre d’Iniciatives Turístiques en va assumir l’organització, el Carnaval d’Olot s’ha consolidat fins a convertir-se en una autèntica segona festa major de la ciutat amb milers de persones desfilant entre dotzenes de carrosses i comparses. La pandèmia de la COVID-19 i les mesures de seguretat, ha obligat a suspendre aquesta festa d’hivern de la ciutat.


Malgrat això, l’organització i totes les colles de la comarca, van creure oportú no deixar que l’esperit de festa, rauxa i diversió es deixés perdre durant un any. És per això que, dins del pati de l’Hospici, totes les colles de carnaval garrotxines han exposat alguns dels seus vestits més emblemàtics. El del rei i la reina, el dels 25 anys de la colla, el que ha guanyat més premis…

Adela Moya, vicepresidenta CIT: Una exposició dels vestits que les colles d’aquí a la Garrotxa han dut durant aquests any. Es pot veure a l’Hospici i ha quedat preciós, la veritat, convidem tothom a que hi vagi.

L’exposició, es pot veure al primer pis del pati de l’Hospici fins diumenge i l’entrada és gratuïta.