Salvador Vergés i Bartomeu Compte volen donar veu a les necessitats de la Garrotxa des del Parlament de Catalunya

Salvador Vergés i Bartomeu Compte no es coneixien fins avui. Es donaven els telèfons perquè en els propers quatre anys, si no hi ha res de nou, compartiran feina. Seran diputats electes al Parlament de Catalunya.


Natural de la Vall d’en Bas i número 3 per Junts a Girona, Salvador Vergés és enginyer de ponts i camins. Ha treballat a Madrid, a Barcelona i a Olot i en els darrers anys, amb la seva dona, es dedica a l’explotació de ramaderia de vedella de pastura, una activitat que ha derivat en una empresa càrnia que genera producte sense aditus químics.  A partir d’ara, però, ho aparcarà per dedicar-se, diu, a la causa independentista, que ha estat el factor clau per fer el salt a la política.

De Besalú, Bartomeu Compte era el coordinador de les comarques gironines de Comissions Obreres. Número 4 per ERC a Girona, té molt clar que la seva única vocació és servir a la societat d’alguna manera en tots els àmbits possibles, del més petit al més rellevant.

Salvador Vergés es declara primer independentista i després, polític. Bartomeu Compte, per la seva banda, remarca sempre la importància de ser una persona integralment compromesa, per tant, la política és entesa per a ell com un mitjà per millorar la societat.

Són dos nous parlamentaris amb un ben diferents. Cadascú amb els seus objectius,que asseguren que treballaran per la Garrotxa, més enllà de d’independentisme, per donar solucions des de la cambra, havent estat escoltant les propostes i necessitats de la gent durant tota la campanya electoral.