El 30è Festival Cornamusam es celebrarà del 29 de maig al 5 de juny

El Cornamusam va ser una de les poques activitats culturals que va resistir a la situació pandèmica, amb una edició especial adaptada a les restriccions. L’associació El Til·ler es prepara per tornar-ho a fer, ara amb la il·lusió de celebrar els 30 anys del festival. Ho farà la propera primavera i durant tota una setmana, del 29 de maig al 5 de juny.

Àlvar Borrell, president El Til·ler: Perquè 30 anys en un festival de música tradicional és meritori, i més el nostre, que és dedicat al sac de gemecs.

A més de la data, l’organització també ha avançat un dels grups que formarà part del cartell, els occitans Super Parquet.

Àlvar Borrell, president El Til·ler: Així recuperem aquest grup internacional, que és l’objectiu del Cornamusam. En aquets cas una mescla entre música electrònica (trance), folk i ball.

A l’espera de més detalls sobre el 30è Cornamusam, El Til·ler ja ha començat a fer bullir l’olla, deixant clar que la cornamusa tornarà a sonar amb força aquest 2021, per arribar a la trentena amb tots els honors.

x