El primer equip del CPA Olot ja entrena per un objectiu i incorpora algunes expatinadores

Entrenar en plenes condicions enmig de la pandèmia és complicat i més quan en un mateix equip s’ajunten més de 20 esportistes, com li succeeix el primer equip del CPA Olot.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: La situació és una complicada quan tens un equip de 245 poder disposar de totes els patinadors en tots els entrenaments. Quan no n’hi ha una confinada, n’’hi ha dos, o n’hi ha quatre…

Un cop fixat el camí, amb el respecte sempre del que la pandèmia pugui deparar, les noies de Ricard Planiol ja fa setmanes que entrenen amb l’ull posat al 27 i 28 de març, amb el Campionat de Catalunya de grups de xou que disputaran a casa. Aquesta mitja certesa, podríem dir-ne, augmenta la motivació i facilita les llargues hores sessions d’entrenament.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Com a mínim el fet de tenir les dates segures fa que veiem que ho tenim a sobre i tenim un objectiu i això ha animat a les patinadores a treballar seriosament, perquè fins ara era tot molt ambigu.

L’equip encara aquesta temporada amb la mateixa coreografia que la temporada passada. Planiol assegura, però, que el ‘Trampa Mortal’ també ha evolucionat en tot aquest temps. Igual que l’equip, que compta amb algunes baixes per lesió i que ha incorporat alguna patinadora més, i és que amb el aïllaments i demés, cal tenir-ho tot pensat.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Tenim la Núria Miquel i la Laura Moiset, que són expatiandores del club, i després la germana d’una de els patinadores, que ve de fora, també per si de cas, per si ens fes falta.

El compte enrere pel Català de grups de Xou a Olot ha començat, i el primer equip del CPA Olot treballa perquè el títol es quedi a la Garrotxa.