Més d’un centenar de persones es concentren a Olot per donar suport al raper Pablo Hasel

Pablo Hasel va ser detingut aquest dimarts pels Mossos d’Esquadra a la Universitat de Lleida, on s’hi havia passat tota la nit anterior. A la mateixa tarda d’ahir, a desenes de ciutats d’arreu es van celebrar concentracions en rebuig de la detenció del raper lleidatà, condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia a través de les lletres de les seves cançons.


A Olot a les 7 de la tarda, més d’un centenar de persones es van aplegar davant els  Jutjats per donar suport a aquesta causa. Un grup de suport al raper, format per membres de l’Ateneu Mala Petja van llegir un manifest, en contra de l’acció duta a terme contra Hasel. Aquestes eren algunes de les seves paraules:

Cal que multipliquem la lluita i la solidaritat,. Avui comencem aquest camí arreu dels Països catalans i més enllà. L’estat espanyol ha segrestat en Pablo Hasel. En Pablo ha denunciat at la monarquia i la corrupció que l’envolta. Els cossos policials repressius i les seves tortures, i la situació dels presos polítics. No existeix justícia en aquest sistema que ens ho nega absolutament tot. El règim que ha segrestat en Pablo Hasel és el mateix que explota, desnona, tortura i denigra cada dia el conjunt de la classe treballadora.

L’acte es va desenvolupar amb normalitat i sense incidències.