Comença la vacunació al personal docent i administratiu dels centres educatius de la comarca

El personal d’escoles i instituts s’ha sumat als col·lectius prioritaris que ja han començat a rebre la vacuna contra la COVID-19. A Olot, el casal Marià torna a ser punt de vacunació. És un dels 37 centres vacunals que el Departament de Salut ha desplegat arreu de Catalunya.


Des d’aquest dimecres a la tarda s’hi han vist llargues cues a l’exterior, majoritàriament de docents, que s’han apuntat en una plataforma web després de rebre un SMS. Molts són garrotxins, però també han vingut mestres, professors i personal administratiu d’altres zones de la demarcació de Girona.

Tots tenen menys de 55 anys i reben la primera dosi de la vacuna d’Astrazeneca contra el coronavirus. D’aquí a deu o dotze setmanes com a mínim, els arribarà un nou avís per posar-se la segona dosi.

Aquesta setmana també es preveu que la vacuna comenci a administrar-se a persones depenents i majors de 80 anys, en una nova fase de la campanya que es farà a domicili amb el suport dels equips d’atenció primària.