El Banyoles-Garrotxa Rugby, satisfet de les facilitats que els està posant la Federació Catalana de Rugby

Després de gairebé un any de pandèmia, és difícil trobar clubs que estiguin tant contents amb la seva Federació com en el cas del Rugby. Les dificultats per mantenir econòmicament les estructures federatives i a la vegada perjudicar al mínim possible als clubs és un equilibri que està costant.

En el cas concret del rugby, per l’inici de les lligues a Divisió d’Honor, la Federació Catalana pagarà un bon nombre de testos d’antígens pels diversos equips, que s’hauran de realitzar 48 hores abans de cada partit, quelcom que, d’entrada, i tot i la difícil situació epidemiològica, des del Banyoles-Garrotxa Rugby asseguren que dona molta seguretat tant als esportistes com a les seves famílies.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugby: Quan les coses es fan bé també s’han de dir i posar en valor, i per mi la Federació catalana de Rugby ha fet una tasca modèlica. No ens ha posat cap pe`ro, ens ha proporcionat 90 testos d’antígens i per la resta, 150 o 170 que necessitarem, ens faran preu gairebé de fàbrica hi, ha un protocol segur…

El Banyoles-Garrotxa Rugby, ara, està acabant de lligar a quin local podran realitzar les proves, quelcom que han de gestionar amb els ajuntaments.

Des del club també es mostren satisfets que tampoc se’ls cobri les inscripcions a la lliga.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugby: La veritat és que na quest moment que els clubs econòmicament van més justos, amb pèrdua de quotes, capital hum`pa, social, ho han fet perfecte, i s’agraeix,, de fet no ens cobren ni inscripció a la lliga.

En aquesta mateixa línia, serà, també, la federació, qui pagarà els cost dels àrbitres pels partits.

Així doncs, cansats de males notícies, és de justícia donar a conèixer, quan el clubs asseguren que les seves federacions els estan ajudant, de veritat.