El masculí del Vòlei Olot afronta el tram final de temporada amb els objectius assolits

No és senzill trobar temporades tant plàcides com la del sènior masculí del Vòlei Olot. Els de Jorge Silva pràcticament van fer els deures en la primera volta, assegurant la permanència a la Primera Divisió Estatal, el primer objectiu que es proposava l’equip.


Els olotins són sisens de dotze equips a la classificació. L’únic que li falta ara a l’equip és l’al·licient per competir, al tenir els deures fets; encadenen tres derrotes consecutives a la lliga, tot i que és cert que s’enfrontaven a alguns dels millors rivals de la lliga.

Jorge Silva, entrenador – jugador sènior masculí Vòlei Olot: Super bé. El nostre objectiu era o baixar i pràcticament la primera ronda ja ho teníem. Tractem de mantenir-nos aquí i mirar de donar rodatge als joves. Al sènior masculí estem molt bé.

I és que són molts els jugadors de la base que han anat entrant al primer equip durant aquesta temporada. Relleus que no solen ser senzills, però que en el cas del masculí del Vòlei Olot, s’està superant, i amb nota. Fer el relleu generacional era, precisament, el segon objectiu de l’equip aquesta temporada.

Quel Roca, president CV Olot: La transició, que era el mes i,portant, que era el que li havíem demanat a en Jorge, poder fer entrar gent jove, i la veritat és que 4 o 5 cinc jugadors ja ho estan fent, i alguns són molt joves, estem parlant que algun és juvenil.

Jorge Silva és, sens dubte, una peça clau quan pot jugar, però aquesta temporada, la maleïda lesió al bessó, l’estan decantant més cap a la banqueta a donar indicacions, que aportar als valuosos punts durant els partits. L’equip, també, s’està sobreposant a aquest fet.

En total queden sis partits per completar la lliga i l’equip rep aquest dissabte a partir de (18.30h), al Club Vòlei Monjos, de la part baixa de la taula, una altra bona oportunitat per sumar una bona victòria, i per donar minuts als més joves de l’equip.

 

x