’20/21 entre la rauxa i el silenci’, un reportatge d’Olot Televisió, repassarà les darreres tres dècades del Carnaval d’Olot

’20/21 entre la rauxa i el silenci’ és el nom del reportatge que repassa les darreres tres dècades del Carnaval d’Olot, en aquest any de pausa per la situació pandèmica. El seu títol fa referència no només a aquesta edició inèdita, sinó també als darrers 365 dies que tant han canviat la societat. Més d’una vintena d’entrevistes als impulsors de la festa, però també a cartellistes, representats de les colles actuals o reis carnestoltes ajuden a construir l’evolució que ha tingut el Carnaval en 32 anys.


El reportatge s’emetrà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda a Olot Televisió. La programació especial de carnaval continuarà a partir de dos quarts de nou del vespre, amb la remissió de la Gran Rua del Carnaval d’Olot 2020. Seguidament, a les deu, es podrà veure el darrer Espectacle Reial, el playback dels reis i reines del Carnaval d’Olot i membres del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. D’aquesta manera, tot i el silenci dels carrers, la rauxa caarribarà a les llars garrotxines.