L’Hoquei Olot vol continuar guanyant: aquest dissabte reben el Manlleu B (18h)

Després de la victòria dissabte passat davant el Caldes B, el Club Hoquei Olot vol continuar amb la bona dinàmica aquest dissabte, també a casa, davant el Manlleu B, fins al moment líders de la lliga. L’equip ja s’ha tret part de la pressió de sobre i comença a somriure, després d’haver aconseguit guanyar un cop tornada a la competició.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Per una banda teníem moltes ganes de competir, però el fet de tornar amb derrotes, l’ànim va baixar i estaven tristos, i mira que és un equip alegre, “gamberro”… I ara hi torna haver alegria al vestuari. I si podem enganxar aquesta alegria amb bon joc, tot plegat ens pot ajudar a competir cada setmana.

El retorn d’Aniol Mangas està sent, sens dubte una gran notícia per l’equip, però també el fet que qui més qui menys està aportant. Pel que fa el gol, dissabte passat, dels cinc que van marcar, tots cinc van ser de jugadors diferents: Marc Prat, Ferran Sacrest, Maties Reixach, lluc Jiménez i el mateix Aniol Mangas. Gols necessaris i una bona defensa per poder combatre es osonencs.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Estan molt forts. Des de l’aturada h han guanyat tot. És un filial, també depèn dels jugadors que  et portin. Però és un dels rivals més forts ara mateix.

De moment els de Jordi Costa són quarts a la classificació, a un punt del segon i dos sobre del cinquè. El partit es jugarà a partir de les sis de la tarda.