Un Olot carregat de baixes rep aquest diumenge l’Andorra (16.30h)

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda l’Andorra, segons classificats a la lliga, però que venen de perdre i empatar en els darrers dos partits. Després d’empatar en el partit contra el Prat, els de Gabri necessiten guanyar per agafar confiança.

Gabri García, entrenador UE Olot: Sumar tres punt ens canviaria molt a nivell de confiança.

La setmana passada els de Gabri van aconseguir mantenir la porteria a 0 per primer cop aquesta temporada. Ara l’equip necessita anotar més.

Gabri García, entrenador UE Olot: Ara quan ja has mig arreglat una cosa, ara hem d’anar a per l’altre, és normal. N em preocupa el gol, perquè tenim jugadors que ens en donaran, hem d’estar tranquils. També hem buscat alternatives, com jugar amb dos puntes i un mitja punta.

Gabri coneix de sobres l’Andorra, equip a qui ja va dirigir, i aquest és l’anàlisi que feia de l’equip que tenen actualment.

Gabri García, entrenador UE Olot: Respecte el de Nacho Castro ha canviat una mica. Pel que veig és un equip més reconeixible a l’any passat i l’inici de temporada amb mi. Hem d’intentar treure’ls hi la pilota, per fer-los-hi sentir incòmodes, una mica el que intentaran fer ells amb nosaltres.

La Unió esportiva Olot busca tornar iniciar la ratxa d’imbatibilitat a casa, després que es tranqués contra el Nàstic. L’equip, però, afronta el duel amb moltes baixes: Alan Baró, Carles Mas, Roger Escoruela i molt probablement Vivi.

x