El Club Vòlei Olot continua la dinàmica positiva i supera el Vòlei Monjos (3-1)

El Club Vòlei Monjos va estar a un punt de poder remuntar el matx, però no ho va aconseguir. El Club Vòlei Olot va vèncer dissabte al Pavelló d’Esports davant el Vòlei Monjos i segueix la seva dinàmica positiva, després d’aconseguir matemàticament la permanència a la Primera Divisió Nacional. Sabent que no s’hi jugava res, l’Olot va saltar a la pista amb motivació i va guanyar el primer set per 25-19. Els visitants, però, van aconseguir guanyar el segon per un més contundent 25-14.

Els dos següents sets van acabar de forma molt igualada. El tercer set el van aconseguir guanyar els de casa per un ajustat 25 a 23. En tot cas, el darrer joc va ser el més disputat de tots. El joc va arribar al 25-25 i en aquesta batalla on els nervis poden fer passar una mala jugada i cal tenir el cap fred, l’Olot va ser més llest per posar el 27-25 definitiu i sentenciar el partit. La victòria, així es va quedar a casa i els tres punts també.

Jorge Silva, entrenador del Club Vòlei Olot: Un partido bastante disputado. Sabía que ellos tenían un juego, para lo que hemos visto nosotros, bastante desordenado, pero dentro de su desorden tienen cosas buenas. Tienen jugadores muy potentes. Creo que nosotros nos desordenamos muchísimo, pero es algo que históricamente ha pasado aquí y es muy difícil de trabajarlo, porque es un tema mental.

 

Arnau Rebentós, jugador del Club Vòlei Monjos: Jo crec que resumint el partit ha estat bastant bé, des del primer moment. Potser sí que hem començat una mica més fluixos al primer set, però la veritat és que ha sigut un partit bastant intens. Hem jugat bastant bé com a equip, estem bastant contents.

Els jugadors del Vòlei Olot visitaran la pista del Club Vòlei Aula durant la propera jornada.

x