La Unió Esportiva Olot dóna la sorpresa i goleja l’Andorra (3-0)

Una gran anhelada d’oxigen a l’Estadi Municipal. La Unió Esportiva Olot va donar la sorpresa aquest diumenge a la tarda davant l’Andorra d’Eder Sarabia guanyant per 3 gols a 0. Gabri Garcia, que s’enfrontava al seu ex equip, va poder celebrar la seva primera victòria des que va arribar al vestuari olotí.


Un Olot més pràctic i cautelós que en partits enrere començava el partit regalant la possessió al rival i esperant per sortir a  la contra. Xumetra aprofitava una errada de l’Andorra a la sortida de la pilota i superava Nico Ratti amb una vaselina. L’Olot es va saber defensar de forma intel·ligent i abans d’acabar la primera meitat, la bala de l’Estartit va completar el seu particular doblet. Barnils va sortir d’excursió, va superar línies i va fer una meravellosa passada a l’espai que recollia Xumi per definir i marcar el segon.

A la represa, l’Andorra reaccionava i posava en problemes a l’Olot. L’àrbitre va invalidar un gol amb el cap de Carlos Martínez per fora de joc i els d’Eder Sarabia enviaven una pilota al pal. Quan millor estaven els tricolors, però, es van topar amb una expulsió. L’Olot va aprofitar l’avantatge per marcar el tercer. Xumetra va regalar el gol a Juan Delgado amb una assistència de luxe.

Gabri Garcia, entrenador UE Olot: Estic molt content pels jugadors. Feia molt temps que buscaven la victòria. Treballen cada dia i s’ho mereixien.

Eder Sarabia, entrenador FC Andorra: Ens ha penalitzat molt una errada en la sortida. Sabem que això pot passar i avui ha beneficiat al rival. El resultat no reflexa el que ha passat al camp. Estem fotuts però estic content amb com hem jugat.

La Unió Esportiva Olot encara és cuer, amb 15 punts, però retalla distàncies a la classificació. Ara toca jornada de descans i, d’aquí a dues setmanes, els de Gabri rebran l’Hospitalet, en una autèntica final que encararan a casa i amb la moral recuperada després d’aconseguir el triomf més ampli del curs i de mantenir per segona setmana consecutiva la porteria a zero.