Un Hoquei Olot molt efectiu goleja el Manlleu B (7-2)

Sorpresa i de les grosses aquest dissabte al Pavelló d’Esports d’Olot. Un Club Hoquei Olot molt efectiu de cara a porteria va plantar cara al líder i no només això, sinó que va golejar el Manlleu B per 7 gols a 2. Els olotins van sortir a pista consciensiats i, de fet, van fer el primer ben aviat. Al minut 6, Ferran Sacrest va fer un bon llançament per marcar des de la frontal de l’àrea. El Manlleu, però, va reaccionar ràpid per empatar un minut després En tot cas, una altra vegada va tornar a aparèixer Sacrest per avançar els de casa, de nou. El Manlleu es va fer el tercer en pròpia porteria. La diferència de gols va donar ales als olotins que es van créixer. Mangas va fer el quart i Lluc Jiménez, al contraatac, va deixar la bola perfecta perquè Tomy Marcé només l’hagués d’empènyer al fons de la porteria.

A la represa i amb el partit molt ben encarrilat, els groguencs no van abaixar la intensitat. Mangas va fer el sisè pocs minuts després que comencés la segona. Sebastià Monclussí, el més destacat dels visitants, va retallar distàncies per al Manlleu. Poc abans del final, Nil Rodríguez va posar el 7 a 2 definitiu.

Jordi Costa, entrenador del Club Hoquei Olot: Hem aconseguit fer-los-hi gol. Ens ha anat molt bé a nosaltres. A ells no els hi ha anat tan bé. A partir d’aquí, sense jugar molt tranquils, a la primera part les ocasions de gol han sigut pràcticament nostres i, a més avui, amb la fortuna que les hem transformat gairebé totes. Valoració molt positiva. Guanyar el líder sempre està bé i sumar de tres sempre va bé.

 

Gerard Pujades, jugador del Club Patí Manlleu B: Ha sigut un partit que a la primera part hem sortit adormits i amb poca intensitat. Això amb un equip com l’Olot que té jugadors com Prat, Mangas o Rodríguez es paga molt car. Les primeres boles que han tingut les han posat a dins i jo crec que això ha condicionat en tot el partit. Ha anat que anéssim a remolc i que ens golegessin d’aquesta manera.

L’entrenador del Club Hoquei Olot, Jordi Costa, també va assegurar que per aconseguir els objectius tocarà “picar molta pedra”. De fet el rival va qualificar el conjunt olotí com “un dels clars aspirants a pujar de categoria”.