Tortellà s’ha vist obligat a suspendre la Fira de la Quaresma, l’últim gran esdeveniment que van celebrar abans del primer confinament

Josep Reig, alcalde de Tortellà, recordava ahir a l’Alcalde Respon què significa per al poble la Fira de Quaresma, un any després de la seva darrera celebració coincidint amb poques setmanes de diferència amb l’inici de la pandèmia. Ho feia amb la nostàlgia que porta implícit ser de Tortellà i veure com un aconteixement tant important per al poble s’ha d’anul·lar.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Segurament és de les coses que hem trobat més a faltar. Sempre ens feia patir el temps, ho parlavem amb els veïns… Recordem perfectament que l’any passat la vam celebrar i de seguida va venir el confinament. Ha passat un any i sembla que hagi passat més temps perquè han passat moltes coses. Esperem recuperar-la l’any que ve amb tota normalitat.

La Fira s’hauria d’haver celebrat diumenge, de fet sempre es fa el primer diumenge de Quaresma. S’hi ofereix exposició de cotxes clàssics, activitats infantils, gastronomia local, exhibició de drons, esmorzar del traginer als restaurants del poble, mercat artesà i ballada de sardanes. Haurà d’esperar, però, fins l’any vinent