Desbrossen els vorals de la carretera vella de Joanetes per millorar-ne la visibilitat i augmentar-ne la seguretat

Aquests darrers dies s’han fet actuacions de millora entorn a un quilòmetre i mig de la carretera vella de Joanetes. D’aquesta manera, doncs, s’ha millorat la seguretat i la visibilitat dels desplaçaments.

Núria Gómez, tècnica de Medi Ambient Aj. Vall d’en Bas: S’havia detectat que hi havia una sèrie de branques que invadien la carretera i podien provocar problemes en la circulació . Hem podat les branques i hem aclarit la carretera. S’ha incidit en els punts de llum perquè estaven tapats per les branques.

A banda d’actuar sobre tots aquests arbres, s’ha aprofitat per fer una actuació a unes tuies i un xiprer del cementiri que tenien el mateix problema i queien damunt la carretera. La inversió final ha estat d’uns 2000 euros.