La gent gran, alleugerida a la sortida del Casal Marià després de rebre la vacuna

La jornada d’aquest dimarts no només servia per vacunar la gent gran que no viu en residències. Es va dedicar la tarda a aquest col·lectiu, resident a Olot, però també als seus cuidadors, en alguns casos externs i en altres els propis familiars, que a part del parentesc, també tenen una funció de cuidadors, especialment en les persones que formen part del col·lectiu de risc.


Alguns també van anar sols al casal Marià. Tots ells, però, van coincidir en la satisfacció de poder-se, a la fi, vacunar, es van trobar bé després de la punxada i van assistir a la jornada de vacunació sense dubtar-ho ni un segon.

Una jornada que moltes d’aquestes persones esperaven amb moltes ganes, i no només ells sinó les seves famílies. Un pas més, doncs, cap a la immunització d’un col·lectiu de risc.