La UE Olot es retroba amb el gol

Tot i que la temporada de la Unió Esportiva Olot no sobresurt pel que fa a la capacitat anotadora, el 3 a 0 davant l’Andorra fan creure que els jugadors són capaços de ser efectius cara a porteria.

En el darrer partit, els de Gabri van fer una cinquena part dels gols que sumen a la lliga en tot el curs. Jordi Xumetra és el màxim golejador de l’equip amb 7 gols, i només està a un de Carlos Martínez i Fran Navarro, els pichichi del Grup 3 de la Segona Divisió B.

Jordi Xumetra, jugador UE Olot: Els números estan allà, de vegades els miro per motivar-me, a veure si atrapo en Carlos, i res, un al·licient més per encarar els parits. Sembla que tinguin 10 anys menys, em trobo molt bé físicament i mentalment i estic a gust al camp i al vestidor, i el fet de ser un dels líders i poder transmetre els coneixements que tinc juntament amb els jugadors més veterans, hi ajuda.

A banda dels gols de Xumi, ressalta la comunió que hi ha entre la bala de l’Estartit i Juan Delgado. L’alacantí ja suma 3 gols i s’entén d’allò més bé amb Xumetra al terreny de joc. Els dos junts, sumen el 66% del total de gols fets per l’equip.

La Unió Esportiva Olot, però, necessita fer molts més gols per sortir de la part baixa de la taula, i la lògica ens diu que Álvaro Salinas i Pol Prats, tard o d’hora en donaran. Si és així segurament serà una bona senyal per ells i per l’equip, en un any complicat.