S’enderroquen tres cases al carrer Sant Miquel d’Olot

Les obres acordades a través del Consell de Barri de Sant Miquel avancen. Els treballs, en aquesta ocasió, permetran l’enderroc total de les edificacions que suposen més de 332 metres quadrats de superfície, i l’adequació del solar i talús resultant.

L’obra és una de les tres principals accions que formen part del programa d’actuacions que es va determinar per al barri.

Imma Muñoz, regidora de Participació Aj. d’Olot: Tot en el marc del PIAM del barri, és l’enderroc de 3 cases al Carrer Sant Miquel. Ja fa anys que els veïns i veïnes demanaven i en aquest carrer ja s’hi estava fent una regeneració, a través d’un mirador i uns murals.

L’actuació ha de permetre la futura construcció d’un camí per a vianants vora el riu Fluvià que permeti travessar la ciutat a peu a tocar del riu. Un camí que, en un futur, ha de ser un pont de connexió fins  la zona del Molí d’en Climent.

x