Un brot de rhino impedeix la disputa de la jornada a la Lliga Nacional de Horseball d’aquest cap de setmana

Marià Clavell i Laia Mitjà ho tenien tot a punt per disputar aquest cap de setmana una nova jornada de competició a la lliga Nacional de Horseball. La jornada, però, ha quedat suspesa, i no a causa del Coronavirus, sinó d’un altre brot, el de rhino, un virus que pateixen els cavalls similar a la grip. Concretament el brot s’ha detectat en alguns cavalls participants a la prova internacional de salts d’obstacles dutes a terme en els darrers dies a les instal·lacions del Centre Escola de Salts de València. Davant aquest fet, i com a mesura preventiva, la Federació Espanyola d’Hípica ha suspès totes les competicions a nivell estatal. Unes mesures que es podrien allargar algunes setmanes més.

El Malla, de Marià Clavell, s’enfrontava el dissabte al Serrat de Moià, mentre que el Banyoles de Laia Mitjà tenia doble enfrontament: contra el Cardedeu dissabte i també contra El Serrat, diumenge. La competició havia de tenir lloc a Banyoles.

Fins al moment, després de quatre partits, el Malla és tercer a la lliga amb tres victòries i una derrota, a un punt d’El Serrat i a quatre punts del Cardedeu, líder amb un partit més. De la seva banda el Banyoles són segones amb quatre victòries i una derrota a dos punts de les líders, també el Cardedeu.

x