El femení del Vòlei Olot busca sumar una nova victòria aquest cap de setmana per consolidar el seu lloc entre les quatre primeres a la Primera Catalana

El sènior femení del Club Vòlei Olot visita aquest diumenge el Vòlei Molins, últimes classificades de la Primera Catalana. Després de la derrota contra les líders, el Sant Esteve, i la jornada de descans, les olotines tornen a la competició afrontant un partit que, en principi, no els hauria de portar problemes.

Jorge Silva, entrenador CV Olot: Contar Molins si nosaltres fem el joc que venim fent, no soc de pensar que hauríem, perquè els partits, s’han de jugar, però amb el ritme i el  volum de joc que tenim podríem treure bon resultat.

Les olotines sumen quatre victòries i dues derrotes a la lliga. Les quatre primeres accediran a una nova fase, que els donaria la possibilitat de lluitar per l’ascens. El grup, però, està molt ajustat, i només quatre punts separen el segon lloc, que ocupa el Vòlei Olot, amb les sisenes classificades, a només tres jornades de finalitzar la primera fase.

Aquesta temporada el femení també està afrontant un relleu generacional important, i segurament un dels fets que explica aquest bon rendiment és la ràpida adaptació que han tingut les diverses jugadores. Un grup cohesionat segons Jorge Silva.

Jorge Silva, entrenador CV Olot: S’han cohesionat molt les jugadores i les juvenils i les cadets estan contents i van a bon ritme, inclòs millor que les jugadores experimentades. Tenim la lesió de la Paula, però tenim un grup bastant completa per competir amb la resta d’equips.

El partit es jugarà a partir de dos quarts d’una del migdia.