L’Hoquei Olot visita el Vic B amb l’objectiu d’obrir forat en el grup capdavanter de la lliga

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Sacrificar-se amb tot el que havíem comentat durant al setmana i l’efectivitat de cara a porteria.

Dissabte passat l’Hoquei Olot va fer un nou pas de qualitat i va superar, amb claredat, al Manlleu B. Els de Jordi Costa van competir fins al final i van gaudir d’una efectivitat brillant. Aquest cap de setmana visiten un altre filial osonenc, el Vic B, un equip que sembla estar a l’alça, després de vèncer 1 a 4 al Tona.


 

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Un filial, un equip que no té res a perdre, amb jugadors joves de molt qualitat. Suposo que també ens pujaran a apretar una mica i ens haurem de fer molt forts en defensa.

Ja fa dos partits que l’equip ha recuperat la bona dinàmica i Aniol Mangas, que tot i estar pendent de la lesió a l’espatlla continua competint i aportant a l’equip.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: És una lesió que no hi puc fer gaire res, a la llarga s’haurà d’operar, però mentre aguanti, seguirem.

L’Hoquei Olot lidera el Grup A d’una Nacional Catalana, per variar, molt ajustada, a falta de dos partits per finalitzar la primera fase.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: Ara amb aquestes dues darreres victòries la veritat és que tornem a tenir moral, il·lusió i confiança, i a per els dos partits següents per poder disputar el grup dels millors.

Partit important el d’aquest cap de setmana, i és que només dos punts separen ena quests moments l’Hoquei Olot i el cinquè classificat. Només els quatre primers continuaran la seva lluita per l’ascens, i l’Hoquei Olot vol ser-hi.