Tortellà destinarà 10.000 euros als pressupostos participatius del 2021

Els tortellanencs i les tortellanenques tenen fins al 12 de març per aportar idees i propostes a la bústia dels pressupostos participatius. La iniciativa, que l’any passat va comptar amb un increment de la participació substancial i va acabar amb la creació d’un espai infantil a la biblioteca i el conjunt digital per a l’Escola, compta enguany amb 10.000 euros per tirar endavant propostes d’un màxim de 5.000 cadascuna.


Els dos projectes educatius sorgits dels pressupostos participatius del 2020 han estat executats però encara no s’ha pogut explotar l’espai infantil de la biblioteca per la situació sanitària.

Des del consistori asseguren, també, que estan aprofitant l’aturada per redefinir els serveis culturals que pot oferir l’última planta del centre cívic.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Volem recuperar l’essència d’un lloc d’estudi, on la mainada hi pugui fer activitats després de l’escola o la gent adulta que ho vulgui es connecti a internet. Que sigui un lloc de treball i estudi i que no hi interfereixin altres activitats.