El femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby s’estrena aquest dissabte a la lliga

Alba Ruiz, jugadora Banyoles-Garrotxa-Ripollès Rugby: Ganes crec que és el primer que tenim, perquè gairebé totes som noies que hem jugat poc, i hem fet possible fer un equip, per tant ganes moltíssimes.


Aquestes són les sensacions prèvies al debut a la lliga de l’equip femení del Banyoles-garrotxa-Ripollès Rugby. Fa uns mesos us explicàvem la lluita d’aquest equip per fer possible aquest projecte. Una campanya de micromecenatge exitosa, ganes i 26 jugadores amb fitxa han fet possible la creació d’aquest equip, que encara una lligueta a la Divisió d’Honor amb tres rivals forts: el CEU, l’INEF de Barcelona i el sant Cugat B. Elles, però, s’ho plantegen com un aprenentatge.

Alba Ruiz, jugadora Banyoles-Garrotxa-Ripollès Rugby: Anem a jugar, anem aprendre i sobretot anem a passar-nos-ho bé. Ens prenem la temporada amb nervi, però de voler aprendre, nervis divertits.

Aquest dissabte visiten el Sant Cugat B, a partir de les 6 de la tarda. Les jugadores asseguren afrontar la temporada sense cap pressió.

Alba Ruiz, jugadora Banyoles-Garrotxa-Ripollès Rugby: Jo crec que és una avantatge. Anem al que ens trobem i a fer-ho el millor que sapiguem.

Per tots els que s’hagin quedat amb ganes de conèixer més detalls sobre aquest nou projecte esportiu segell garrotxí, ripollès i banyolí, poden visualitzar l’entrevista completa al femení del Banyoles-Garrotxa-Ripollès Rugby, al programa La Banqueta d’aquest divendres.