Jornada de descans per a la UE Olot, que espera que alguns rivals no sumin

És bo o és dolent descansar després de guanyar?

Gabri García, entrenador UE Olot: Si haguéssim perdut hauria estat dolent, ara havent guanyat també, o és bo… és molt complicat saber-ho…

És la pregunta del milió. El cas és que a la Unió Esportiva Olot li toca realitzar la segona i darrera jornada de descans en aquesta primera de la fase de la lliga, just després d’un dels millors partits del curs. Punts positius? acabar de recuperar jugadors lesionats, com Alan Baró i Carles Mas, claus per la defensa, i afrontar aquests dies d’entrenament amb ànim i bon regust. Punts negatius? No poder donar continuïtat automàticament, a la gran victòria i versió de l’equip el cap de setmana passat.

Sense capficar-s’hi excessivament, cap  de setmana per seguir la jornada des del sofà, i esperant que els rivals de la part baixa no puntuïn. La Unió Esportiva Olot és cuer amb 15 punts. Dos equips que li aniria bé a l’Olot que perdessin són Hospitalet i Prat donat que es troben dos punts per sobre a la taula, i que s’enfronten al primer i segon classificats, respectivament: el Nàstic i l’Andorra. El Cornellà, situat a tres punts, visita el Llagostera. Mentre que l’Espanyol B, quatre punts per sobre dels de Gabri, reben el Badalona. El darrer partit de la jornada, entre és entre equips de la part alta: Lleida-Barça B.

Els de Gabri, però, ja pensen en l’Hospitalet, següent rival, abans de tancar la primera fase enfrontant-se amb el Lleida, el Llagostera i l’Espanyol B.

x