Les cases de colònies i els centres comercials podran obrir, amb restriccions, a partir de dilluns

Després d’ajornar la decisió fins aquest matí, el PROCICAT ha anunciat algunes modificacions a les mesures contra el coronavirus a Catalunya.

Els principals canvis és que els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats, podran obrir entre setmana a partir de dilluns vinent, dia 1 de març, amb un aforament del 30%. També hi ha canvis en l’àmbit esportiu i l’educatiu. En l’esportiu, s’amplien les activitats grupals en espais interiors que acreditin ventilació adequada. Així doncs, es manté l’aforament al 30% però s’aixeca la limitació de grups de màxim 6 persones.

En l’educatiu, a partir de dilluns, les colònies estaran permeses sempre i quan es facin amb el grup bombolla. El gruix de la resta de restriccions, com l’horari de la restauració o el confinament comarcal, es prorroguen 7 dies més, fins al 7 de març.

x