‘No és un vial, és un carrer’ tallarà la carretera de la Canya diumenge a les 11.30

La plataforma No és un vial és un carrer ha previst un nou tall de trànsit. Serà a la carretera de la Canya, entre Alba Rosa i la Rodona, a dos quarts de dotze del matí. L’acció s’emmarca en el moviment #RevoltaVeïnal, per la recuperació de la vida quotidiana a les autopistes urbanes. Entre d’altres peticions, reclamen una millor qualitat de l’aire, més espais verds, menys cotxes i més cohesió ciutadana. La protesta tindrà lloc al mateix moment en altres ciutats catalanes, com Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sabadell o Vilassar.

A Olot, com diem, es farà a dos quarts de dotze del matí a la carretera de la Canya. Es demana a les persones que hi assisteixin que ho facin amb mascareta i respectant la distància de seguretat.

x