El cau i els esplais tornen a l’activitat després de més de dos mesos

Mai jugar a un joc tant senzill com el pica paret, havia resultat tant alliberador. El retorn s’ha fet esperar i, encara que sigui amb tan sols una part dels grups, els nens i nenes que van poder tornar al Cau aquest cap de setmana ho van agrair molt.

Jocs, entreteniment a l’aire lliure i, en definitiva, un bri de llibertat no només per als nens i nenes sinó també per als monitors, que esperaven aquest moment tant o més que els menuts.

Poc a poc s’espera tornar a la normalitat i que la resta de grups puguin també participar en les activitats del Cau, que fomenten les relacions socials amb nens d’altres escoles i àmbits i que, a partir del lleure, eduquen i posen en valor tot el que la natura i el companyerisme pot aportar a la vida dels petits i joves.