La Unió Esportiva Olot continua a cinc punts de la salvació després de la jornada de descans

La permanència a la categoria al final de la primera fase semblava una utopia fa un parell de setmanes però, ara, amb 12 punts per davant i amb tot per decidir, l’Olot pot estar segur que pràcticament depèn d’ell mateix per atrapar el setè classificat i salvar els mobles en una temporada que, passi el que passi, serà recordada pels nombrosos entrebancs i terratrèmols que ha patit esportivament el primer equip.

El que estem veient és el partit a vida o mort entre el Llagostera i el Cornellà. I ja ho han vist, remuntada dels d’Oriol Alsina, que es distancien de les brases i deixen cremant al Cornellà, que està en problemes i haurà de remar per sortir-se’n.

Un altre rival directe, el Prat, va pagar els plats trencats a Andorra. Carlos Martínez i companyia es van refer de la derrota a Olot amb un triomf igual de contundent. 3 a 0 i els de Pedro Dólera, a seguir patint i lluitant com fins ara.

L’Espanyol B, el setè classificat i, per tant, el que tothom persegueix en aquests moments, va punxar. Els de Jose Aurelio Gay van sucumbir davant del Badalona, que ja és quart.

Pel què fa a l’Hospi, s’enfrontava al líder i va rascar un punt d’or. Els de Jonathan Riusueño sumen, doncs, en una jornada on ningú ho esperava, després de la sonada golejada davant del Barça B la setmana passada.

Resumint, doncs, la Unió Esportiva Olot va veure, des de casa, aquests resultats. Gairebé tot són bons per a l’equip de Gabri que, sense jugar, està a la mateixa distància, cinc punts, que fa una setmana, i supera la jornada de descans ple de moral.

I és que ara, l’equip pràcticament depèn d’ell mateix, ja que el calendari dona la oportunitat als garrotxins de fer un salt, setmana rere setmana, en el mes que li queda a la competició. Dels quatre partits que queden, tots són contra rival que ara mateix serien directes. Tot, doncs, és a les mans de l’equip per retallar, amb 12 punts en joc, per rtallar aquests 5 que el separen de la salvació. Si no, fora bo sumar el màxim de punts possibls de cara a la fase de permanència.