Les cases de colònies de la Garrotxa començaran a acollir grups escolars aquesta setmana

A partir d’aquesta setmana el Procicat flexibilitza algunes mesures de prevenció de la COVID-19. Entre elles hi ha les cases de colònies, que ja poden acollir grups bombolla d’escoles d’altres comarques. Segons el president de l’Associació de cases de Colònies i Albergs de Catalunya, les perspectives són bones i confien que properament també es permeti pernoctar a les activitats de lleure educatiu.

Werner Estellé, President Associació Albergs i Cases de Colònies de Catalunya: Divendres es va conèixer l’aixecament de restriccions amb pernoctació i ja vam començar a reprogramar colònies i a reafirmar-se amb el fet que es volien fer a la primavera sortides escolars. Aquesta setmana comencem amb els que ja hi confiaven abans de saber que ens aixecarien les restriccions, i molt contents, il·lusionats i amb tot preparat. Hem d’entendre que aquest paquet de mesures té l’excepcionalitat que les escoles poden sortir de la comarca si hi ha una voluntat educativa en les sortides. Com que és així, rebem escoles sobretot de Barcelona.

x