Triple títol de Núria Payola als Campionats d’espanya de Salvament i Socorrisme

Núria Payola ha estat el nom propi del cap de setmana esportiu amb representació garrotxina. La nedadora garrotxina del Club Natació Aldaia valencià va aconseguir tres ors i una plata als Campionats d’Espanya de Salvament i Socorrisme celebrats a Elx aquest cap de setmana. Payola va ser la millor als 200 obstacles, 200 supersocorrista i 100 combinada, aquest darrer amb Rècord estatal inclòs i que ella mateixa posseïa. L’actuació va ser arrodonida, també, amb un subcampionat, aconseguit als 50 remoc maniquí. El gran cap de setmana, però, no podia acabar de la millor manera per Núria Payola, i és que la seva parella, el també nedador Javier Català, li va demanar matrimoni a la mateixa piscina i davant força expectació, en un vídeo que s’ha estat fent viral en les darreres hores.


Pel que fa els resultats dels equips olotins a les diverses lligues, empat a 4 de l’Hoquei Olot a la pista del Vic B, en un partit en què els osonencs van rascar punts a l’equip de Jordi Costa, que anaven guanyant 1 a 3. El Vic B, fins i tot, es va posar per davant en el 4 a 3, però els garrotxins van poder posar les taules, finalment, al partit. 3 gols de Marc Prat i un de Ferran Sacrest, qui també va acabar amb molèsties al final del partit. L’Hoquei Olot és segon a la lliga amb 10 punts i triple empat, un per sota del primer i un per sobre del cinquè, quan falta només una jornada per finalitzar la primera fase i saber quins quatre equips accediran a la lluita per l’ascens.
El Vòlei Olot femení, de la seva banda, es va imposar per 3 sets a 1 al molins, en el duel de la Primera Catalana. Amb aquest resultat les jugadores de Jorge Silva mantenen intactes les opcions de classificar-se entre els quatre primers i continuar lluitant per l’ascens.
Finalment, derrota en el debut de l’equip femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby, a la Divisió d’Honor, que van caure per 73 a 0 al camp del Sant Cugat B, dissabte, en l’estrena de la competició.