El Festival MOT 2021 presenta una edició híbrida i dedicada als processos creatius

Després que la pandèmia de la COVID-19 obligués a cancel·lar el Festival MOT 2020 només uns dies abans de celebrar-lo, la setena edició d’aquest 2021 manté pràcticament tots els autors i converses que es van haver de suspendre l’any passat. La setena edició del MOT, comissariada per l’historiadora de l’art Glòria Bosch Mir, estarà dedicada als processos creatius de les diferents disciplines artístiques, explicats des de la literatura. Serà una edició híbrida, que combinarà presencialitat i virtualitat, i que per primer cop es podrà seguir en streaming. A Olot, el festival se celebrarà el 25, 26 i 27 de març a la Sala Torín, i comptarà amb set converses entre les quals es podrà escoltar Rodrigo Fresán, Manuel Aixauli, Alicia Kopf, Màrius Serra o Maylis de Karengal.

Un any més el MOT segueix apostant pels ver-MOT, unes trobades més disteses entre tres o quatre autors al voltant d’un vermut, a l’aire lliure,  els dos dissabtes del festival. A Olot serà el dissabte 27 de març a les 12 del migdia a la plaça de braus amb Mercè Ibars, Àngels Bassas, Jaume Coll i Eduard Escoffet.