Els primers fruits de Gabri ja arriben a un equip que creu que, si segueixen units, sortiran d’aquesta situació

Aquests deu dies sense partit estan resultant anar d’allò més bé a la Unió Esportiva Olot, per preparar bé l’important duel davant l’Hospitalet. Cap de setmana per desconnectar, carregar piles i fins i tot per anar a veure les famílies. Guanyar l’Andorra ha ajudat a instaurar un clima més calmat al club, i no només els jugadors, ja que ells mateixos asseguren que el tècnic, Gabri García, s’ha adaptat ràpid a l’equip i cada cop hi ha més consonància entre les dues parts.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: En Gabri està més tranquil, té més clar el que vol, la gent també entenem el que ens demana i ell mes o menys ja està on vol estar.

Segons Albert Blázquez, Gabri els ha aportat una nova manera de veure el futbol que suma en tot el que els hi va aportar en el seu moment Raúl Garrido. Per tant, en el pas dels partits fa pensar que l’equip ha de continuar anant a millor.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: És una altra forma de veure el futbol. Duien 3 anys igual, més o menys i Gabri és diferent, ve d’una altra escola, i també va bé, perquè ens afegeix tot el que hi està aportant al que ja teníem. I està anant bé, hem deixat porteries a 0, i si deixem porteria a 0 ens en sortires, perquè tenim pólvora i tenim gol.

Una jornada de descans clau per sumar jugadors per convocar. En defensa, Alan Baró ja està llest per tornar. Carles Mas, però, haurà d’esperar uns dies més.

Albert Blázquez està convençut que l’equip pot sortir d’aquesta situació per la bona relació que hi ha al vestuari.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: tenim molt clar cap on volem anar i cap on no volem anar i si fóssim un mal grup ara mateix et diria que estem enfonsats, però no és així, perquè a l’Olot la gent ara mateix està molt disposada.

x