La passió per l’skate continua creixent i des del Club Skate Olot esperen que aquest 2021 l’ampliació de les instal·lacions sigui una realitat

Ja fa un temps que les classes d’skate que s’ofereixen des del Club Skate Olot a la solfa tornen a estar en marxa. Aquesta disciplina esportiva també ha patit els efectes de la pandèmia, sobretot durant els confinaments més durs, però el fet de tractar-se d’una activitat a l’aire lliure, individual i a la vegada molt lliure, els temps que estem vivint ha fet que molts curiosos s’hagin acostat per primera vegada a l’skatepark.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: Si que és cert que un cop ens han deixat més llibertat en les mesures hem notat l0increment de mainada amb skate i altres modalitats aquí a l’skatpark, a moltes famílies que s’animen.

Els esports urbans estan cada dia més de moda i clarament a l’alça. Actualment el club ofereix classes els dijous i els divendres a la tarda. En total hi participen una vintena de d’infants d’entre 7 i 13 anys, deixant de banda tota la gent que fa us de les instal·lacions individualment.

L’augment d’adeptes que hi esta havent en aquest esport fan més necessari que mai la posada en marxa de la segona fase d’ampliació. Des del Club Skate Olot es senten més escoltats que mai per part de l’Ajuntament d’Olot i esperen que ens propers mesos sigui una realitat.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: El que demanem és la segona fase que ens van prometre des de bon principi. Ja ens han confirmat que serà el 2021,e estem molt contens i ara a veure què ens ofereixen per fer. Necessitem espai, hi ha molts mòduls, per nosaltres l’ampliació seria infinita, però ara l’objectiu és ampliar-la i anar-hi posant tota mena de mòduls diferents.

D’aquesta manera, doncs, el club espera que el consistori olotí anunciï l’adjudicació del concurs i que comencin les obres. Mentrestant, ells, continuen engrandint la família de l’skate, i conviden a tots els curiosos que ho vulguin passar una estona per l’skatepark.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: Aquí estem i animem a tothom a venir a fer skate i a gaudir amb nosaltres.

 

x