Els alumnes de l’escola Malagrida aprenen més sobre el funcionament de la Unió Europea

Qui és la presidenta de la Comissió Europea? Com funciona l’euro? Són algunes de les preguntes que han pogut respondre els nens i nenes de l’escola Malagrida d’Olot, a través de jocs i dinàmiques participatives. Aquest és un dels centres educatius de la Garrotxa que acull les activitats del centre Europe Direct Girona, amb l’objectiu de donar a conèixer entre els més joves el funcionament i la missió de la Unió Europea.

Joaquim Millan, responsable Joventut activa UE Europe Direct: Creiem que és molt important que això que en diríem cultura general sobre la Unió Europea sigui inculcat als nois i noies d’aquestes edats.

Europe Direct Girona és un centre d’informació sobre les institucions i polítiques europees, vinculat a la Universitat de Girona. Entre les seves funcions hi ha impartir tallers i xerrades a nens i joves de diferents edats, i assessorar-los en tot el que té amb viatjar, treballar o estudiar als països de la Unió Europea.

 

x