Els tennistes del CN Olot fan un pas més i competeixen a l’àrea de Barcelona des d’aquesta temporada

L’Ivet Prat, la Malak Abarkane i en Pol Vallejo són els tres millors tennistes del Club Natació Olot del moment. Tenen entre 15 i 16 anys i tot i que saben que les possibilitats d’arribar lluny en aquest esport no són molt grans, segueixen posant hores d’entrenament cada dia per seguir millorant.

Tot i les dificultats que els està posant la pandèmia, continuen amb els entrenaments. A aquestes edats es continua treballant el físic, la tècnica i la tàctica, però el que realment és essencial enfortir és la ment.

Xavier García, entrenador i director tennis CN Olot: Aquest nivell i aquesta edat treballes, sobretot, tàcticament i mentalment.

En el cas de l’Ivet i la Malak compta amb un punt a favor. El fet de tenir més o menys la mateixa edat i un nivell semblant. D’aquesta manera poden millorar tant l’una com l’altra.

Malak Abarkane, tennista CN Olot: El fet de poder entrenar juntes ens permet avançar les dues, i el fet de tenir un nivell similar ens beneficia a les dues.

La idea és anar abandonant els tornejos gironins. Aquesta temporada els tres jugadors han fet el salt definitiu als tornejos de l’àrea de Barcelona, on realment es concentra el nivell més alt en aquest esport. Fa uns dies van participar als Campionats de Catalunya júnior, amb els millors.

Pol Vallejo, tennista CN Olot: És un nivell bastant alt, a aquestes categories costa arribar a finals.

Ivet Prat, tennista CN Olot: A part d’entrar per rànquing, a aquestes edats hi queda molta gent que de veritat es vol dedicar el tennis i a primera ronda no et trobaràs un partit fàcil.

Xavier García, entrenador i director tennis CN Olot: Ells estan una mica verd a l’hora de jugar aquests tornejos, els hi falta una mica d’experiència, per això aquest any n’hem començat a fer. Jo penso que els hi falten hores competint a un bon nivell.

Tot i així, el seu entrenador assegura que els jugadors tenen implicació, constància i compromís, quelcom indispensable per fer un salt de qualitat a les seves edats.

Xavier García, entrenador i director tennis CN Olot: Jo crec que só0n molt bons alumnes, treballadors del dia a dia. De mica en mica es va notant. I a aquestes edats costa trobar nanos amb les idees tan clares. És agraït treballar amb ells.

Tots ells només desitgen que la pandèmia no els aturi i que puguin seguir competint, i de tant en tant, aixecar algun trofeu.