Martí Vayreda prepara la nova temporada a la Garrotxa amb Alejandro Montalvo, campió de la Copa del Món elit

El bike olotí Martí Vayreda està preparant la nova temporada  amb Alejandro Montalvo, doble campió del món júnior de bicitrial, a més de campió de la Copa del món elit i número tres al rànquing mundial.

Alejandro Montalvo, corredor de bicitrial: Jo a en Martí el coneixo des de fa any, am la selecció espanyola, als viatges a europeus i mundial i partir d’aquí ens hem anat coneixent i hem connectat molt bé, perquè tenim una visió semblant de l’esport i els entrenaments. I ell ha vingut a la zona on visc i ara jo estic per aquí amb ell, per compartir entrenaments.

 

Amb només 20 anys, Alejandro Montalvo és un dels millors corredors de l’especialitat a nivell mundial. Martí Vayreda es sent un afortunat per compartir entrenaments amb ell, per totes les coses que li està aportant.

Martí Vayreda, corredor de bicitrial: M’aporta entendre el trial d’una altra manera, amb la roda petita que és un altre estil i aprenc molt d’ell, com fa els passos etc. La pretemporada, sobretot el que estic treballant amb la tècnica. I al gimnàs faig més c’’ardio’. Ara toca preparar la precisió i més endavant ja treballarem la força.

Aquesta temporada en Martí farà el salt a la categoria absoluta i Alejandro Montalvo és un bon model a seguir, donada l’experiència que té.

Alejandro Montalvo, corredor de bicitrial: El salt de júnior a elit és complicat, hi ha molts anys de diferència, els corredors d’elit estan molt preparats, però en casos com en Martí, que ja estan preparats i que és el millor amb diferència de la seva categoria i no tindrà cap problema per enfrontar-se els reptes d’elit.

Encara els queden unes setmanes per preparar el nou curs, però els dos es moren de ganes de començar a competir. Aquesta vegada seran amics, però a la vegada rivals a la pista.

x