Olot destina ajudes a les entitats del teixit associatiu de la ciutat per paliar els efectes de la pandèmia

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat en Comissió de Govern les bases per a la obtenció de les subvencions destinades a les entitats del teixit associatiu de la ciutat per ajudar a paliar els efectes de la pandèmia

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Les ajudes són diverses, totes elles sumen aproximadament uns 550.000 euros que es posen a disposició de totes les activitats que aquestes entitats de la ciutat volen fer. Estem parlant d’una convocatòria per entitats socials, activitats que fomenten la cohesió social, també fomentar una millor vida dels col·lectius amb els que tracten”.
Dins la varietat d’entitats subvencionades, també hi seran presents les entitats veïnals, culturals, d’educació i esport.
D’aquests 550.000 euros, 448.000 aniran destinats per a les subvencions d’aquestes entitats. També li hem de sumar 61.000 per a la convocatòria d’ajuts a les entitats perjudicades per la Covid-19, dels quals 42.000 aniran destinats a cobrir les ajudes del sector turístic, 12.000 per acompenyar els taxistes de la ciutat i, finalment, 7.000 per donar suport als marxants de roba del mercat setmanal d’Olot.
x