El Banyoles-Garrotxa Rugby torna, després d’un any, a la competició

El Banyoles-Garrotxa Rugby comença aquest dissabte la lliga a la Divisió d’Honor, pràcticament un any després de disputar el darrer partit en competició, per l’esclat de la pandèmia el març del 2020. Els d’Adrián Gutiérrez inicien el curs en gran, enfrontant-se al rival més fort del grup tercer, el CEU. Només el primer classificat té accés a les semifinals.

Adrián Gutiérrez, Banyoles-Garrotxa Rugby: El partit disputat davant el CEU i a partir d’aquí, veurem què ens depara la lliga, perquè és una final: si guanyes tens més del 50% guanyat, perquè psoes els principals per sota, amb respecte de la resta d’equips. Estaria molt fet, la veritat, i el nostre objectiu són les semifinals.

Els precedents d’aquest Banyoles-Garrotxa – CEU de la temporada passada, deixen entreveure la igualtat que es pot reflectir al camp, donat que cada un dels dos equips van aconseguir vèncer un dels dos dules en marcadors ajustats.

Els de la Garrotxa i el Pla de l’Estany afronten un nou curs amb novetats a la plantilla i nombrosos reforços i amb ganes de començar bé un campionat el qual porten esperant que comenci molt de temps. El partit es jugarà dissabte a partir de les 16h al camp de Banyoles.

x