La botiga al carrer de l’Associació de Comerciants d’Olot s’adapta a les mesures contra la COVID-19

Un any més, la botiga al carrer de l’Associació de Comerciants d’Olot no es podrà celebrar d’aquesta manera. La pandèmia de la COVID-19, que ja va obligar a suspendre l’edició d’estiu, ha tornat a capgirar la celebració d’aquesta diada, ja tradicional, del comerç de la ciutat.

Enguany la Botiga al carrer se celebrarà demà divendres, ja que fa més de set setmanes que els comerciants no poden obrir en dissabte. Es portarà a terme només durant un dia i cada establiment únicament podrà disposar d’una taula a l’exterior de la seva botiga simplement com a expositor i reclam.

També, durant aquesta setmana, els establiments han estat oferint grans descomptes per posar el punt i final al període de rebaixes d’hivern.

x