L’Associació de Comarciants d’Olot supera totes les adversitats per poder celebrar la botiga al carrer

Fa un any, la botiga al carrer d’hivern va ser l’últim gran esdeveniment comercial que es va dur a terme abans de l’esclat de la pandèmia. Ara, el virus ho ha capgirat tot. Els comerciants de la ciutat han aguantat tancaments indefinits, improvisacions de mesures, confinaments perimetrals per municipis, caps de setmana amb la persiana abaixada i tot això amb els seus locals adaptats a les mesures sanitàries que se’ls requerien. Mals moments, però, que contrasten amb l’actitud d’un dia com avui, on s’enfronten a les adversitats exposen els seus productes a l’exterior, encara que sigui d’una manera diferent, celebrar un dia com la botiga al carrer.

El cap de setmana els comerços no poden obrir, per això s’ha fet avui una botiga al carrer en la qual s’ha pogut treure només una taula fora de cada establiment. Durant tota aquesta setmana, i dins de la botiga, els clients han pogut gaudir de descomptes en motiu d’aquesta botiga al carrer corresponent a les rebaixes d’hivern.