L’Hoquei Olot protagonitza un cap de setmana amb força activitat esportiva

A banda de l’inici de lliga a la Divisió d’Honor del Banyoles-Garrotxa Rugby davant el CEU aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda, l’activitat esportiva del cap de setmana serà prou densa aquest cap de setmana.

L’Hoquei Olot se la juga a casa davant el Voltregà B en la darrera jornada de la primera fase al Grup A de la Nacional Catalana. Els de Jordi Costa són segons amb 10 punts empatats amb tres equips més, entre els quals el Voltregà B, i està a un del líder, però només a dos del cinquè classificat. Només els quatre primers accediran al grup dels millors. L’Hoquei Olot necessitaria guanyar o empatar, depenent del resultats dels duels entre Manlleu B i Vic B del mateix dissabte i el GEiEG – Caldes B del diumenge. L’Hoquei Olot – Voltregà B es jugarà dissabte a partir de les sis de la tarda.

El mateix dissabte, a dos quarts de set de la tarda, el sènior masculí del Vòlei Olot rep el Manresa, en una nova jornada a la Primera Divisió Estatal. de la seva banda, el sènior femení, no juga aquest cap de setmana. El femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby visita aquest dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda el CEU, a la Divisió d’Honor.

Aquest cap de setmana també comença a competir l’equip de Primera nacional del Club tennis Taula Olot. ho farà en una concentració a figueres, davant el tennis Taula tramuntana i els Lluïsos de Gràcia, i on és provable que hi participi algun dels jugadors del primer equip.

Finalment, a Sant Joan les Fonts, s’hi durà a terme diumenge al migdia, l’acte de celebració dels 50 anys del Club Poliesportiu Santjoanenc.

x