Un Olot descansat i conscient de la situació a la lliga tractarà de seguir sumant aquest diumenge davant l’Hospitalet

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda l’Hospitalet, en el que suposarà el partit de tornada després de la jornada de descans. Els olotins venen de guanyar a l’Andorra, però el tècnic, Gabri García, assegura que l’equip sap en quina situació es troben a la classificació i la necessitat de seguir sumant de tres en tres.

Gabri García, entrenador UE Olot: Jo crec que al vestidor hi ha realitat, que és el millor. La realitat és la que és i és que estem al final de la classificació. Els tres punts de l’Andorra, si aquesta setmana no aconseguim fer-los bons, serà difícil.

L’Hospitalet és un rival que ha anat clarament de més a menys en el transcurs de la temporada, i que arriba després d’empatar davant el Nàstic però de caure 6 a 0 al camp del Barça B. Els del Baix Llobregat no han guanyat cap dels darrers vuit partits i no guanyen des del 13 de desembre. Gabri, però, és conscient que és un equip molt capacitat i amb moltes variables a tenir en compte.

Gabri García, entrenador UE Olot: És un equip que té moltes alternatives en el joc. Proposa un futbol associatiu des de darrere, que pren molts riscos.

Després del canvi de plantejament de joc davant l’Andorra, Gabri ha respost això quan se li ha preguntat sobre quina manera se li haurà de jugar a l’Hospitalet.

Gabri García, entrenador UE Olot: has de saber contra qui jugues. I si vols jugar als cops del rival i si estàs capacitat per fer-ho, a veure qui és millor. Has de ser conscient que si ara és el moment de fer això o no, o bé si fer-ho en algunes parts del partit i d’altres no.

La gran notícia, sens dubte, per a la Unió Esportiva Olot és el retorn d’Alan baró, que ha entrenat amb normalitat aquesta setmana. Carles Mas, però, encara no està disponible.

x