L’Olot perd davant l’Hospitalet i es complica la salvació (1-2)

La Unió Esportiva Olot ha sortit derrotada aquest diumenge davant un rival directe, l’Hospitalet i es complica la salvació. Els vermells han sortit al camp amb la intenció de reafirmar la bona dinàmica i el bon sabor de boca que va deixar la victòria en l’últim partit davant l’Andorra.

En tot cas, l’Hospitalet ha sigut qui ha estrenat el marcador. Cristian Gómez, al minut 23, ha engaltat un xut precís des de la frontal de l’àrea que ha sorprès Ballesté i s’ha colat a dins la porteria. L’Olot ha reaccionat de forma exemplar i només quatre minuts després, Eloi Amagat li ha regalat el gol a Xumetra amb una passada marca de la casa. La bala de l’Estartit se situa segon a la llista de màxims golejadors de la categoria. Els de Gabri Garcia s’ho creien i han pujat la intensitat. La jugada que ha marcat el matx ha arribat al minut 31. L’àrbitre no ha asssenyalat penal en el que semblava una obstrucció a Xumetra dins l’àrea. Un minut després, però, Eudald Vergés ha rebut una bona passada al contraatac per superar Ballesté amb una bona vaselina. Els vermells han protestat sense sort.

A la segona meitat i amb la pluja com a protagonista, els olotins han ensenyat les urpres i han jugat a un futbol molt més directe. L’Hospitalet s’ha tancat al darrere, per donar menys espais als locals. La pèrdua de temps dels visitants també ha sigut un element a tenir en compte. A deu minuts per al final, Xumetra ha perdonat quan la pilota ha quedat morta dins l’àrea i l’ha enviat fora fregant el pal. Un minut després, l’Hospitalet ha pogut sentenciar quan Marcos ha rematat amb el cap a la fusta. El col·legiat no ha donat temps per més i l’Olot suma una dolorosa derrota en plena lluita per no descendir de la Segona Divisió B. Els jugadors de Gabri Garcia continuen cuers amb 15 punts i la permanència a través de la primera fase sembla un miracle. Els olotins persegueixen l’objectiu de finalitzar de la millor manera possible el primer tram i fer una bona segona volta.