El Club Hoquei Olot supera per 8 a 1 el Voltregà B en un dels millors partits de la temporada

L’Hoquei Olot es jugava aquest cap de setmana davant el Voltregà B, l’accés al Grup 1 de la segona fase de la nacional catalana. Una victòria li assegurava l’accés, mentre que amb un empat tenia alguna opció. Els de Jordi Costa, però, no els hi va tremolar el pols i des del principi del partit van anar a l’ataca, completament un dels millors partits de la temporada, imposant-se clarament per 8 gols a 1.
Aniol Mangas va obrir el marcador ben aviat, gràcies a aquesta acció. Uns segons més tard, però, Adrià Oliveras posaria les taules, deixant entre veure que el partit no seria senzill. Uns minuts més tard, però, Nil Rodríguez aconseguiria el segon en aquesta jugada combinativa. I Joan Mangas posaria el 3 a 1 just abans del descans.

A la segona part els olotins van rematar el partit i de quina manera. Aniol Mangas posaria el 4 a 1. I uns minuts més tard ell mateix convertiria el 5 a 1. Partit brillant de l’Hoquei Olot, fins i tot a la porteria, amb parades tan espectaculars coma questa de Pau Flores, o el debut d’Aniol Capdevila. Tomàs Mercè va col•locar també la pilota al fons de la xarxa per posar el 6 a 1, i Marc Prat es va encarregar d’arrodonir la festa del Club Hoquei Olot amb dues dianes més.

La nota negativa del partit, novament, la lesió d’Aniol Mangas, altra cop a la maleïda espatlla, en un partit en el què no hi va ser un dels millors jugadors en els darrers partits, Ferran Sacrest, també per lesió.

x